Sunday, May 23, 2010

may is...


....enjoying the sun outside.

8 comments:

jane said...

we are finally enjoying the sun here too... happy week dear.

Louise said...

beautiful imagery

lise said...

Nydelige bilder, herlig stemning!

therese said...

Lise, bildene er faktisk fra april. Litt sjonglering med tider, steder og sannheter er lov når man blogger, synes jeg :)

therese said...
This comment has been removed by the author.
Visty said...

Love your new banner. Glad to see you all have thawed and are enjoying some fresh air!

Valerianna said...

Lovely to find your blog.... I have an odd longing for Norway, though I've never been! But seeing some of your photos of the old and mossy landscape, I understand it a bit. I also love Norwegian folk music - especially the Saami Yoiking...

I just finished "Prodigal Summer" - I noticed it listed as your favorite book.... I keep wanting to go back to it and find out what's happening with those characters now. Oh well, I'll just make it up!

Blessings from a mossy, ferny forest in the US!

formigrafisk said...

Hei Therese!
* Riktig oppservert! Ullfleece med knapphullsting og heklekant. Det ble vest på 2. forsøk. Tenkte først jeg ikke skulle bruke symaskin i det hel tatt, bare hekle det sammen i sidene og over akslene, men jeg fant ikke den "gode" løsningen!
* Barnebøker er de fineste skatter. Jeg vokser aldri fra dem. Jeg hadde noen av dine eksemplarer også. Det er f.eks. vanskelig å ikke like Stian Hole sine. En meget, meget hyggelig fyr, og råflink! (vi er gamle klassekollegaer fra Kunst- og håndverkskolen).
* Fikk veldig lyst til å strikke super-super-tynt. Herlig link.
* Så til bildene fra "may is...", de kunne jeg godt ha "bodd i" en lang stund. Vi har ikke havet, men vi har Mjøsa, da! -Og skogen på siste bildet er som å komme hjem. Jeg kommer fra dype skoger og savner det litt her jeg bor!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin