Saturday, June 12, 2010

hmm....It started quite controlled, I think. A little collage. Sure, sweetie, why not.

But then things got a little out of hand...
And worse...Sigh.
We need a studio.

5 comments:

Valerianna said...

OOOO.. so nice to be out of control... yes, it looks like you could use a studio! Wonderful. And I look forward to making some of that chocolate in the last post - thanks!!

Anonymous said...

He he, ja det begynner på bordet og så bare sprer det seg litt og litt utover.... Men for ei kreativ jente!!! Ser at hun koser seg.:D
Ellen

Mona said...

Ja, men for pokker - skulle man vente til man fik et studio før man kunne være kreativ kunne man jo gå hen og blive gråhåret først ... hvis man da ikke allerede er det ;)!!!
Jeg bliver inspireret til at prøve at sætte saksen i nogle af de mange bøger jeg har fundet til det samme. Måske jeg skulle lade børnene starte, for jeg har vist for mange hæmninger ..

therese said...

Mona, det er lige det. Jeg har angst for at klippe, angst for at lime, angst for at tage afgørelser. Jeg biller mig selv ind at jeg er en collage person, men jeg har egentlig collage angst. H blev ret sur fordi i al den tid vi sad ved bordet, fik jeg ikke lavet noget som helst. Hun vil vi skal 'lave det sammen, samtidigt'.

Anonymous said...

A studio would be great wouldn't it? My dream house has a huge studio, filled with books, paints and so much table space- I wouldn't know what to do with it. It looks like that collage was a lot of fun.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin